Lär känna våra former!

Stadshallen är en värld av speciella former, skapade av en av stadens mest framstående arkitekter. Några av alla dessa former ligger nu till grund för de grafiska element vi kommer att använda oss av för att berätta om Stadshallen framåt.
I den här filmen kan du lära känna formerna, som vi kommer att använda både tillsammans och var för sig – som på den stora ”vepan” som just nu finns utanpå byggbodarna framför Stadshallen.

Elementen ”Graphic senses” är framtagna av vår samarbetspartner inom grafisk produktion, BBDO Nordics (tidigare Ehrenstråle).
Hur är då tankarna bakom?
– Graphic senses är en visuell skildring av Stadshallen i Lund, en arkitektonisk kronjuvel i mitten av både Lunds kulturliv och stadskärna. Syftet är att skapa associationer hos Lunds invånare och besökare om en levande och demokratisk mötesplats – öppen för alla, berättar projektledaren Stina Tjebbes.

– Stadshallen kommer bjuda in till ett aktivt kulturdeltagande av alla sinnen och slag i form av konstutställningar, konserter, föreläsningar och smakupplevelser. För att tydligt kommunicera om detta, satte vi form på de olika sinnena som är kopplade till upplevelserna genom att plocka upp utvalda detaljer från Klas Anshelms karaktäristiska arkitektur.