Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

5 saker – vilka fem saker har du lärt dig av livet?

mars 28 @ 18:00 - 19:30

Uppföljning av succén 5 saker!

Visst får du också lust ibland att lämna den smala och allt mer hetsiga samtidsdebatten för att istället ägna dig åt djupare insikter? Målet med 5 saker är att vi ska bli lite klokare genom att lära av varandra. Konceptet är enkelt: tre inbjudna gäster får 25 minuter på sig att berätta om fem saker som de har lärt sig i livet.

Insikter varvas med humor och livserfarenhet. Ta med vänner, familj och kolleger och kom och lyssna!

Louise Bringselius är docent i organisation och ledning vid Lunds universitet och Handelshögskolan i Stockholm. Louise har blivit utsedd till årets talare och är ledande debattör inom organisation och ledarskap. I bagaget har hon ledande positioner inom både privat och offentlig sektor – samt varit forskningsledare i regeringens utredning Tillitsdelegationen.

Heiner Linke är nanofysikern från Tyskland med en forskarbakgrund inom bland annat materialvetenskap, kvantfysik samt nanoelektronik och biofysik. 2010 blev han föreståndare för forskningscentrat NanoLund. Heiner är även ledamot i Kungliga Vetenskapsakademien och sedan januari 2021 är han prorektor på Lunds Tekniska Högskola.

Kerstin Bergman är en kreativ egenföretagare som huvudsakligen rör sig i deckarvärlden – som författare, föreläsare, recensent, redaktör och moderator. Kerstin debuterade som deckarförfattare 2020 med ”Oskuld och oleander” och nu i mars kommer hennes tredje deckarbok ”Ekarvet”. Kerstin är bosatt i Lund sedan mitten av nittiotalet och har en bakgrund som docent i litteraturvetenskap vid Lunds universitet. Utöver deckare och trädgård har hon också ett stort matlagningsintresse.

Var: Stadshallen i Lund, ingång via Stortorget 9 (Botulfshörnan)
När: Tisdag 28/3, kl 18:00-ca 19:30 (soppa serveras från 17.30)
Arrangör: Altitude Meetings

Lättare mat och dryck finns att köpa. Inträdet bestämmer du själv och alla intäkter från kvällen går oavkortat till IMs arbete för en mer medmänsklig värld.

Anmäl dig kostnadsfritt här.

Detaljer

Datum:
mars 28
Tid:
18:00 - 19:30
Webbplats:
www.trippus.net/5saker_28mars

Arrangör

Altitude Meetings
E-post:
stadshallen@altitudemeetings.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Botulfshörnan
Botulfsgatan 1C
Lund, 223 50
+ Google Map