Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Politiskt samtal: så håller vi Lund tryggt!

september 21 @ 17:00 - 18:00

Så håller vi Lund tryggt – en politik som är tuff mot brottsligheten och tuff mot orsakerna till brottslighet

 Lund rankas ofta som en av Sveriges tryggaste kommuner och det är vi stolta över. Samtidigt är Lund inte immun mot den negativa utvecklingen vi ser i resten av landet. Detta märks kanske inte minst givet det stora antalet rån som drabbat delar av staden den senaste tiden.

 Torsdagen den 21 september klockan 17:00-18:00 bjuder Lundamoderaterna in till ett öppet samtal i Botulfshörnan i stadshallen om hur vi ska hålla Lund tryggt. Louise Meijer som är en av Lunds riksdagsledamöter och förstanamn för Moderaterna i justitieutskottet kommer redogöra för arbetet med det nationella paradigmskiftet inom trygghetspolitiken som Moderaterna utlovade i valet. Amanda Thonander som är ordförande för Lunds nya trygghetsberedning och ansvarar för att ta ett kommunalt helhetsgrepp för Lunds trygghetsarbete kommer berätta om trygghetspolitiken i Lund.

 Efter dragningarna kommer det finnas möjlighet att ställa frågor och diskutera hur vi kan hålla Lund tryggt med flera av Lunds främsta kommunala företrädare.

 Kom gärna förbi och ta med en bekant.

Botulfshörnan 21/9 kl 17-18 – välkommen!

Detaljer

Datum:
september 21
Tid:
17:00 - 18:00

Plats

Botulfshörnan
Botulfsgatan 1C
Lund, 223 50
+ Google Map