Nu startar invigningsåret av nya Stadshallen

Det är med stor nyfikenhet och stolthet vi ska ta oss an detta år och framförallt nyöppnandet av denna plats där vi, Altitude Meetings, kommer vara operatör.

Altitude Meetings finns till för att vi vill vara med och påverka! Vi arbetar målinriktat med egna samarbetsprojekt inom vår tids stora samhällsfrågor och utmaningar – klimat och demokrati.

Stadshallen kommer erbjuda kultur och möten, restaurang och kafé samt öppna ytor för att sitta och jobba eller bara ta en paus. Vi har ett nära samarbete med många olika aktörer och en av de viktigaste Lund Kultur och fritid. Ni kommer se forna arrangemang komma tillbaka till Stadshallen men också nya och spännande arrangemang.

I Stadshallen kommer vi bära våra demokratiglasögon dagligen för att skapa den demokrati-hubb vi vill det ska bli. Vi har under en tid haft ett samarbete med Raoul Wallenberg Institutet och kommer tillsammans med dem skapa flera tillfällen för spridandet av kunskap kring mänskliga rättigheter. Vi startar i januari med vårt första ”Raoul Wallenberg Talks”, en serie föreläsningar och samtal kring mänskliga rättigheter som ska ta plats fysiskt i Stadshallen så småningom. Vår första digitala sändning blir 20 januari på ämnet AI och mänskliga rättigheter”.

Vi tror på samverkan och på att bygga broar mellan aktörer. Hör gärna av er till oss med era tankar!

stadshallen@altitudemeetings.se

Yasemin Arhan Modeér, VD Altitude Meetings AB