Öppningshelg 2-4 december!

Du missar väl inte Stadshallens öppningshelg den 2-4 december? Huset kommer att vara fullt av aktiviteter från morgon till kväll, hela helgen! I Stadshallens evenemangskalender hittar all information om allt som händer under öppningshelgen och hela december. 

Boka rundvandring! 

Under öppningshelgen har du chans att se hur det ser ut i den nyrenoverade Stadashallen, från vardagsrum och entré till Danssalen. Redan nu kan du boka tid för dig och ditt sällskap, välj mellan olika datum och tider här

Vinn en plats på ”titt-in”mingel!

Har du ett riktigt finurligt julrim om Stadshallen? Då kan du vinna plats på ett exklusivt mingel och se den nyrenoverade Stadshallen före alla andra! Skicka in ditt bästa julrim här för att tävla om plats på minglet för dig och en vän.

Körer och musik

Stadshallen har fantastiska ytor för olika sorters musikframträdanden. Kom till exempel och lyssna på Klubbkören i nya pampiga Amfi, eller slå dig ner i underbara Botulfhörnan och lyssna till Bella Voce medan Lunds julbestyr pågår precis utanför gatan.

Klubbkören – en kör som golvar sin publik!

Tomten och julpyssel

Stadshallens förvandlas till en riktig tomteverkstad under december! När temperaturen sjunker ute på Stortorget flyttar Tomten in med sina nissar till Stadshallens vardagsrum. I pysselhörnan finns chansen att skapa sitt eget julpynt och dekorera julkort. Passa på att skriva önskelistan och lämna den till tomten som ändå är på besök!

Foto: Martin Sörbo

Utställning: Minnen från Stadshallen 

Från 2 december till 31 januari pågår en fotoutställning i vardagsrummet, med bilder från Stadshallen då och nu. Följ med på tidsresan som visar vad som hänt under årens lopp i hjärtat av Lund.