Tips för januari!

Gott nytt år! I Stadshallen blir det många spännande evenemang 2023. Här är några tips på arrangemang som du inte får missa:

Succéföreställningen från Lund Comedy Festival kommer till Stadshallen! 

Med Sidor av Lund levererar Henrik Nilsson ackompanjerad av Sigrid Abrahamsson och Henrik Svenbrant en show som genom absurda vändningar, välformulerat trams, självdistans och skruvad sensmoral sätter allt det som utgör Lund i ett nytt, komiskt ljus. 

Till toner av jazz, visor, pop och rock reflekteras Lunds alla goda, dåliga, fula, snygga och konstiga sidor. Här drivs det träffsäkert med allt från Jätten Finn och frackgubbar i hemliga sällskap till insändarivriga nejsägare och cykelaktivister. Nu slipper du lyssna på tradiga sånger om Stockholm, Göteborg och New York – nu finns det roliga sånger om Lund! 

Plats: Stadshallen, Botulfshörnan (ingång via Torgets Bakficka på Vårfrugatan) 
Tid: 19 januari 19.30. Kom gärna en stund innan och ät eller ta nåt att dricka på Torgets bakficka. Föreställningen är ca 55 min lång. 
Biljetter köpes här 

Arrangör: Altitude Meetings

OBS: även malmöiter är välkomna.

Faila dig till framgång – därför ska du berätta om dina största misslyckanden

Varför är vi så rädda för att dela med oss av vår kunskap?
Varför är klokheter och insikter nästan alltid försedda med prislappar när de borde vara gratis?

Välkommen till Anders Mildners inspirerande och hyllade föreläsning om vad som skulle hända med samhället – och oss själva – om vi istället för att hålla inne på allt vi vet aktivt såg till att sprida kunskapen till andra.

Förvänta dig en annorlunda frukostträff – både till form och innehåll. Kom och kickstarta året med nya perspektiv och lär dig faila dig till framgång!

27/1 2023
Amfi, Stadshallen (Stortorget 9)
Frukost 08:30
Föreläsning 09:00-09:45
Kostnadsfritt, anmälan krävs! Anmäl dig här.

Fler evenemang hittar du som vanligt i stadshallens evenemangskalender.