Utställning i Stadshallen

Sedan Stadshallens nyöppnande december 2022 har vi kunnat njuta av flera utställare i markplan. Allt från förskolebarns verk av återvunnet material till etablerade konstnärer. Här finns två väggar, den så kallade Bankväggen som ligger vägg i vägg med Restaurang Torgets Taperia. Den har fått namnet Bankväggen eftersom en av de första hyresgästerna i Stadshallen var Sydsvenska Banken och det gamla bankvalvet fungerar nu som kök för restaurangen. Här finns även en vägg, Konstväggen, den svängda väggen bakom trapporna. Båda dessa bokas upp via mail till stadshallen@altitudemeetings.se.

Gatufoto från Lunds City
18 mars till 5 april, på Bankväggen hittar du gatufoto från Lunds City av fotografen Claes Jonsson.

Konstutställning om globala miljöproblem
Ungdomar som läser Naturvetenskapsprogrammet med inriktning Bild- och formgivning på Gymnasieskolan Spyken har arbetat med olika konstnärliga tekniker och ställer, under Lunds hållbarhetsvecka 2024, ut sina tredimensionella verk inom ramen för projektet “Att Påverka Med Estetik”. Syftet med projektet är att använda estetiken som uttrycksmedel för att belysa globala miljöproblem.

Akrylmålningar i abstrakt och figurativ stil
I slutet av mars, 2024 är du välkommen att besöka en utställning med akrylmålningar i abstrakt och figurativ stil, skapade utifrån en form av mindfulnessupplevelse.

Arrangör: Sara Azadi

Måleri och blandteknik
av Steve Franjou samtidigt som du kan lyssna till Sunstroke Rain.

Har du ideér kring utställning är du välkommen att höra av dig till stadshallen@altitudemeetings.se. Via Stadshallens evenemangskalender kan du följa vilka utställningar som är planerade framåt. Välkommen!