Veckan som kommer i Stadshallen

Januari i Lund har hittills varit blåsigt, regnigt och mörk. Tur att Stadshallen bjuder på både ljus, värme och underhållning!

”Sidor av Lund” flyttar till Amfi

Biljetterna till den populära humor- och musikföreställningen ”Sidor av Lund” sålde slut på nolltid! Men nu finns det en ny chans att säkra sin plats i publiken när föreställningen byter lokal till Amfi på plan 2. Läs mer om föreställningen och köp dina biljetter här.

Du vet väl förresten att Stadshallen har ett eget nyhetsbrev? Anmäl dig här för att inte gå miste om några nyheter!

(Musik)Veckan som gick

Förra veckan hade Fontänhuset flera arrangemang i Stadshallen, både livepodd, livemusik och vernissage. Missade du vernissagen? Ingen fara, utställningen pågår fram till den 29:e januari i vardagsrummet. Den här veckan fortsätter Fontänhuset med Latinomusik i Botulfshörnan, på onsdag kl. 17:00-18:00. Fri entré – varmt välkommen!

Vernissage av utställningen Bildunderstödd rehabilitering

Publikrekord i Botulfshörnan!

Songwriterfestivalen “Lund berättar” lockade stor publik till Stadshallen i helgen. Under både fredag- och lördagskvällen var alla platser fyllda!

55 artister framförde totalt 95 egna nyskrivna visor och låtar från Skåne, Göteborg och Öland – till Italien, Jordanien och Mexiko. Botulfshörnan tog emot hela 46 olika framträdanden under den sjunde upplagan av Visfestivalen i Lund.

Tack för den första i visfestivalen i Stadshallen, men definitivt inte sista!

Håll koll på de kommande evenemangen i Stadshallen!

Stadshallen är Lunds vardagsrum och främsta hus för kultur och demokrati. Många av arrangemangen har fritt inträde och drop-in-platser. Håll utkik på Stadshallens sociala medier (Instagram, Facebook), nyhetsbrev och hemsida för aktuella event.

26/1 – Boken om Stadshallen släpps! Träffa författarna bakom boken och lyssna på deras arbete med Stadshallen och boken.

27/1 – Faila dig till framgång! Den hyllade (och annorlunda) föreläsningen om varför du ska dela med dig av dina misslyckanden för att lyckas. Gratis frukost om du anmäler dig!

31/1 – 5 Saker är tillbaka – nu i Lund! Kalle Löfkvist, Lisa Kirsebom och Andreas Ekström berättar om vilka fem saker de har lärt sig av livet.

Läs mer om alla evenemang i Stadshallens evenemangskalender.