Kärleksvecka och finloppis-succé!

Den som gick förbi Stortorget i lördags undrade kanske vad det var för lång kö som ringlade sig från Stadshallen till Mårtenstorget. Det är väl inte dags för Lundakarneval i år igen? Nej den här gången var det inget studentarrangemang utan urpremiär av Lunds största finloppis!

28 utställare och 1600 besökare intog Stadshallen för att göra second handfynd, skänka kläder eller inspireras. Bakom arrangemanget står Helena Brunsson och Birgitta Ryding som vill öka intresset för hållbarhet och cirkulär konsumtion på ett enkelt, lättillgängligt och lustfyllt sätt. Och den första finloppisen blev helt klart en succé!

– Ja, det blev ju helt fantastiskt! Vi är så innerligt tacksamma för den vackra lokalen, alla underbara säljare, den goa attityden och våra fina volontärer. Och så gästerna så klart! säger Birgitta Ryding.

Läs artikeln om finloppisen i Sydsvenskan och få tips på hur du gör de bästa loppisfynden!

Kärleksvecka i Stadshallen – AW extra allt!

Den 8-14 februari är det kärleksvecka i Lund då kärlek, värme, omtanke och medmänsklighet firas en hel vecka fram till alla hjärtans dag. I Stadshallen hyllas kärleken med humor när det den 10 februari blir både spexkavalkad och stand up i Botulfshörnan!

Kl 16.00–17.00: Spexkavalkad – tre spexensembler på en timme!
Kl 17.30–18.10: Lars Magnusson och Jessica Persson från Teckomatorps humorfabrik intar scenen. Läs mer om komikerna här.

Värdar: Altitude Meetings, Torgets Taperia och Visit Lund

Fri entré – välkommen!