Musikvecka!

Livepodd, vernissage, latinomusik och föreställning med Lunds Fontänhus!

Under de kommande veckorna arrangeras flera spännande evenemang av Lunds Fontänhus i Stadshallen.

11 Januari 14.00 Livepodd med Jazzcombo – Läs mer här

13 Januari 16.00 Vernissage, Bildunderstödd Rehabilitering. En vernissage där du kan få ynnesten att uppleva konstverk skapade av deltagarna i BUR (Bildunderstödd rehabilitering) från projektet Joint Attention på Lunds Fontänhus. Läs mer här

18 Januari 19.00 Latinomusik med gästartister. Musiker från Lunds Fontänhus tillsammans med gruppen Los Calderon bjuder på latinamerikansk musik. Läs mer här

25 Januari 14.00 Föreställningen Plan B! En teaterföreställning som bygger på de medverkandes egna berättelser och egen medverkan för att visa att vi är mer lika än vad vi tror. 
Plan B är ett projekt inom Joint Attention som är finansierat av Arvsfonden och ägs av Lunds Fontänhus. Joint Attention vill ge sina deltagare mening, funktion och struktur för att komma ett steg närmare en arbetsmarknad och tillsammans med sin publik bygga en plattform för en ökad förståelse om psykisk ohälsa och psykisk funktionsnedsättning.
B som i bild som möter Teater. B som en sorts andra sortens sortering.
Plan som i en väg till ett innanförskap. Läs mer här

Alla evenemang som Fontänhuset arrangerar är kostnadsfria. Varmt välkommen!

Songwriterfrestivalen Lund Berättar 13-14 januari

Årets första festival i Lund får formen av ett songwritermaraton när femtio songwriters och visartister går upp på scen i Stadshallen och framför totalt hundra egna nya låtar under två fullmatade kvällar 13-14 januari. Bakom evenemanget står 20-åriga Visfestivalen i Lund som nu för sjunde året arrangerar sin vinterfestival Songwriterfestivalen Lund berättar som en del av Vinterlund.

Spelplats i år är Botulfshörnan i Stadshallen och arrangemanget sker i samarbete med bl a Vinterlund, Torgets Bakficka Taperia & Bryggeri, Folkhögskolan Hvilan i Lund, m fl. 

– Songwriterfestivalen Lund berättar är en helt unik mötesplats för sångskrivare och dess publik. Jag känner inte till något liknande i vårt land där så många visartister och sångskrivare får en chans att mötas och inspirera varandra och sin publik, säger arrangören Ivar Sjögren.

13-14 januari

18:00-23.30

Stadshallen, Botulfshörnan

Evenemanget är kostnadsfritt! 

Läs mer om festivalen och hela programmet här.

I evemenangskalendern hittar du mer information om allt som händer i Stadshallen!

Vill du arrangera ett evenemang på Stadshallen? Kontakta oss via stadshallen@altitudemeetings.se!